Platsbyggda kök

Vi erbjuder helhetslösningar för skräddarsydda hantverkskök efter dina önskemål. 

Kök

Rälta Snickerifabrik AB arbetar tillsammans med kunden fram ett egendesignat kök helt enligt önskemål. Vi arbetar med dig från ritningar till färdigt montage för att säkerställa ett perfekt resultat. 

Med mer än 100 års erfarenhet av finsnickerier är inget projekt för svårt. Har du en idé, så hjälper vi dig att förverkliga den. 

Vanliga frågor

Tänk på att göra det till en plats du vill spendera tid på. Köket blir lätt en samlingsplats i huset för både familjemedlemmar och gäster. Dessutom är det ett av de rum vi spenderar mest tid i och det sägs vara hemmets hjärta. Därför måste det inte bara uppfylla dina behov och vara enkelt att använda och sköta. Det måste även ha rätt utstrålning och få dig att vilja spendera all den tiden där. 

Ta en stund till att identifiera dina behov och tänk igenom ett par frågor innan du börjar planera. Vad är viktigast för dig i ett kök? Hur många är ni som spenderar tid där samtidigt? Vad är kökets huvuduppgift? Att bara vara en fungerande plats att laga mat på eller en plats att ta emot gäster och hänga med vänner? Vad är det du saknar i ditt kök idag? Tänk sedan igenom hur man skulle utnyttja utrymmet bäst och sätt en budget. Sedan har du kommit väldigt långt i din planering. Har du kört fast hjälper gärna vi på Rälta dig att ta fram en ritning. 

Uppfyller inte längre köket dina behov och du finner dig dagligen i situationer där du stör dig på hur långt det är mellan spis och kylskåp så är det sannolikt dags för en renovering. Någon tumregel på hur ofta man ska byta kök finns inte, utan det är upp till dig själv. 

Kontakta oss

I vår verkstad möter professionella hantverkare en modern maskinpark för att uppfylla dina önskemål. Har du några frågor eller vill anlita oss är du välkommen att kontakta oss.