Måttbeställda dörrar

Vi tillverkar måttanpassade inner- och ytterdörrar efter dina önskemål.

Måttanpassade dörrar

Alla våra dörrar tillverkas för hand i trä av högsta kvalitet. Vi erbjuder både standard ytter- och innerdörrar och specialtillverkade modeller. Vilket gör våra dörrar unika och ger dig möjligheten att välja hur just din dörr ska se ut. Våra dörrar tillverkas på beställning för att uppfylla kundens alla krav och vi ser alltid till att leverera dörrar som passar för ändamålet.

Vi levererar måttbeställda dörrar till ambassader, hotell, teatrar, arenor, kyrkor/församlingshem, bostadsrättsföreningar, kontor och privatpersoner runt om i Sverige.

Kontakta oss via telefon eller mejl så hjälper vi dig i val av rätt dörr för dig.

Måttanpassade ytterdörrar

Dörren som detalj

Både dörrar och fönster bidrar till hela byggnadens utseende och karaktär utvändigt, och även invändigt. Val av dörr och stil påverkar hela intrycket och sätter prägel på byggnadens unika utseende. En vacker ekport ger ett extra spektakulärt första intryck till skillnad från en dörr av standard utseende. Dock betyder det inte att det är rätt val, i många fall passar en standard modell lika bra eller till och med bättre.

Vi tillverkar olika typer av dörrar så som innerdörrar, ytterdörrar, spegeldörrar, garageportar, ekportar, entreportar och allmogedörrar och samtliga går att få måttanpassade.

Måttbeställd innerdörr

Såklart går även alla våra innerdörrar att få i önskade mått, som enkeldörr eller pardörr. Vi tillverkar alltid alla dörrar på beställning vilket ger dig många valmöjligheter. Mer information om våra olika innerdörrar hittar du under innerdörrar.

Måttbeställd ytterdörr

Samtliga av våra ytterdörrar går att få i önskade mått. Vi tillverkar ytterdörrar i allmoge, spegeldörrar och ekportar, samtliga med eller utan detaljer i trä och glas. För att läsa mer om våra olika ytterdörrar och se referensuppdrag ska du kika på entrepartier.

Vi har över 100 års erfarenhet av hantverket kring att tillverka dörrar av trä och tack vare vår gedigna kunskap ser vi alltid till att du får en dörr helt enligt dina mått. Dessutom kan vi till exempel tillverka våra dörrar i allmoge som enkeldörr eller pardörr med eller utan speglar och med överljus, sidoljus, kattöga eller utan glas.

En ytterdörr har flera viktiga funktioner som både handlar om funktionalitet och utseende. Innan du bestämmer dig bör du fundera på alla faktorer som är av betydelse för dig. Kommer dörren utsättas för hög belastning av väder och vind? Vilket typ av klimat och vilka påfrestningar kommer dörren utsättas för? Behöver den vara extra tålig mot skadegörelse och inbrottsförsök? Finns det andra aspekter som du behöver fundera över innan du bestämmer dig? En välanpassad ytterdörr i rätt mått lönar sig i längden, både ekonomiskt men även tidsmässigt. Kontakta oss så får du hjälp när du väljer dörr.

Måttanpassade pardörrar

En vacker karaktäristisk pardörr kan ge ett helt annat intryck än en enkeldörr. Men kan också vara svårt att hitta i exakt rätt mått. Kanske har du även andra krav så som att dörren ska vara med glas och överljus. Hos Rälta snickeri finns allt du behöver.

Hos oss hittar du måttanpassade pardörrar, med eller utan speglar, för inomhus- och utomhusbruk. Du kan själv välja vilken stil på dörrarna du vill ha. Vi har lång erfarenhet av att restaurera dörrar för äldre hus och att skapa helt nya som passar dina behov. Våra pardörrar går att få med eller utan speglar och fönster. Mer information om dessa finns under spegeldörrar.

Vi strävar efter att göra det så enkelt för dig som kund som möjligt och hjälper dig därför hela vägen från råd och mått till tillverkning och montering. Det går lika bra att låta oss tillverka dörrarna och hämta de färdiga i vår verkstad som att lämna även leverans och montering till oss.

Läs mer om våra dörrar

Kontakta oss

I vår verkstad möter professionella hantverkare en modern maskinpark för att uppfylla dina önskemål. Har du några frågor, behöver mer info eller vill anlita oss är du välkommen att kontakta oss via telefon, mejl eller formulär.