Om Rälta Snickerifabrik AB

Över 100 års erfarenhet

Rälta Snickerifabrik AB grundades 1912 och har alltså en lång erfarenhet av specialsnickeri. Våra produkter har genom åren levererats till allt från ambassader, hotell, teatrar och arenor till kyrkor/församlingshem, bostadsrättsföreningar, kontor och privatpersoner runt om i landet.

Vår vision är att hjälpa dig som kund att förverkliga idén med det lilla extra som man bara får genom gediget hantverk och kunskap. 

Verkstaden i Rälta

Kika in i våran verkstad där professionella hantverkare möter en modern maskinpark.

Vanliga frågor

En inredningssnickare tillverkar inredningar som kunder specialbeställt. Det kan handla om från specialdesignade bröstpaneler och bardiskar till badrumsinredning, köksluckor och platsbyggda hyllor. 

En möbelsnickare tillverkar istället specialdesignade möbler så som bokhyllor och bord. Specialsnickeri är ett hantverksyrke och på Rälta är vi både inrednings- och möbelsnickare. 

Man använder både handverktyg och maskiner. Väsentliga verktyg är hyvlar, borrmaskiner, sågar, mätverktyg, hammare och skruvdragare. I vår maskinpark finns alla verktyg man kan tänka sig behövas. 

Antingen kan man arbeta några år som snickare eller gå en yrkeshögskoleutbildning. Skillnaden mellan en specialsnickare och en snickare är att specialsnickaren är just specialiserad och behärskar en stor bredd av arbetsuppgifter. Vi på Rälta är specialiserade som möbelsnickare, inredningssnickare och inom finsnickeri. 

Jobba som finsnickare

Jobba hos oss

Vill du bli en del av Rälta Snickerifabrik AB?

Vi letar ständigt efter nya medarbetare. Tror du att du skulle passa in hos oss? Läs mer och hör av dig nedan.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något eller för en kostnadsfri offert.
Uppgifter
Adress

Söder Rälta Djuravägen 211,
793 93 Djura

Via formulär
Se mer av Rälta